Кейт Мидълтън се срещна с деца скаути

Кейт Мидълтън се срещна с деца скаути по повод честване на 100 години от основаването на организацията им Cub Scout Pack в Кингс Лин.

Херцогинята на Кеймбридж се запозна с 24 момичета и момчета на възраст между 8 и 10 години. Тя обърна специално внимание на всяко едно дете, снима се с него и отговори на всичките им въпроси. Съпругата на принц Уилям дори взе участие в игрите и тренировките им и видимо се забавляваше с децата. На Кейт дори й бе “оказана” първа помощ от един от малчуганите. След това тя и децата духнаха заедно свещичките на празничната торта.

Херцогинята от дълги години е поддръжник на скаутите и дори е доброволец към тяхната организация. Кейт е била скаут в младежките си години, а след като стана съпруга на принц Уилям стана патрон на редица фондации.

Тогава тя обяви, че е била вдъхновена от любовта си към природата и желанието си да работи с деца. След първото й официално събитие с децата скаути, Кейт бе сравнена с майката на Уилям – покойната принцеса Даяна, която приживе подкрепяше редица детски благотворителни организации.

Снимки: Profimedia