Кейт Мидълтън: Кралицата е невероятна баба!

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън даде интервю, в което разкрива, че кралица Елизабет II е много старателна в ролята си на баба на принц Джордж (3) и принцеса Шарлът (1).

Интервюто е част от документалния филм на британската телевизия ITV “Нашата кралица на 90”. И макар Кейт рядко да си позволява да говори за кралското семейство публично, нейните думи зарадваха феновете й, тъй като ни позволяват да надникнем в отношенията между нея и кралицата.

“Кралицата много се зарадва, когато се сдобихме с момиче. Много е привързана към Шарлът,” споделя съпругата на принц Уилям.Всеки път, когато й гостуваме в двореца, оставя малки подаръчета за Джордж и Шарлът в стаите им. Според мен това е още едно доказателство за любовта й към децата и семейството като цяло,” допълва Кейт.

На последния официален прием в Бъкингамския дворец. Мидълтън носи рокля Jenny Packham и тиарата на принцеса Даяна “Lover’s Knot”.

Херцогинята разкрива още, че кралица Елизабет II и е дала незаменими съвети, когато за първи път й се е наложило да се сблъска с ролята на съпруга на престолонаследника. “Най-запомнящо се за мен беше едно посещение в Лестър. Отидох без Уилям, затова бях малко неспокойна. Всички в семейството се шегуват с мен, защото прекарвам прекалено много време за разговори с хората. Предполагам имам още много да уча…”, откровена е Кейт. “Но в този ден кралицата отдели време, за да се увери, че аз съм доволна. Според мен това е още едно доказателство колко грижовна е тя.

Междувременно стана ясно, че принцеса Шарлът ще има главна роля в сватбата на Пипа Мидълтън, сестрата на Кейт. Малката чаровница ще е едно от няколко момичета, носещи цветята по време на церемонията. Припомняме ви, че на сватбата на Кейт и принц Уилям през 2011 г., Пипа влезе в ролята на шаферка. За съжаление сестра й няма да може да направи същото за нея, но се очаква херцогинята да изнесе реч на тържеството, което ще се състои идния май.