Кейт Мидълтън оставя децата

Кейт Мидълтън оставя двете си деца – Джордж и Шарлът, на грижите на бавачките и се завръща към своите задължения.

Херцогинята на Кеймбридж официално се заема с благотворителните си каузи и в следващите седмици и месеци ще има доста срещи.

Катрин прекара четири месеца в грижи за малката Шарлът, а пред приятели признала, че този период е бил истинско вълшебство за нея. Въпреки това тя вече нямала търпение да се завърне към обичайните си задължения.

Първата публична поява на Мидълтън ще бъде другата седмица. Тя ще посети центъра за деца с психически болести “Ана Фройд” в Лондон, като част от ангажиментите й към кампания, целяща да фокусира общественото внимание към психическите заболявания при децата и младежите.

Следващото събитие в програмата й е на 18 септември, когато ще придружи съпруга си принц Уилям и брат му Хари на откриването на турнира за световната купа по ръгби в Туикънхем.

Двойката е приела да посети Шотландия и Уелс. А тази вечер Кейт и Уилям ще присъстват на официална вечеря в чест на кралица Елизабет II в замъка Балморал. Ще бъде отбелязано влизането й в историята на Великобритания, като най-дълго управляващия монарх – 63 години, седем месеца и два дни на трона.

Снимка: Profimedia