Кейт Мара и Джейми Бел се ожениха

Кейт Мара и Джейми Бел ни изненадаха с една страхотна новина – двамата вече официално са семейство.

Актьорите от “Фантастичната четворка” обявиха, че са сключили брак миналия уикенд, споделяйки кадър в социалните мрежи. Мара публикува снимка на двамата, докато се целуват на дансинга. “Сватба,” написа актрисата отдолу. Бел сподели същия кадър с коментар “Господин и госпожа Б.”

По-рано Кейт призна, че не е ентусиазирана да планира собствената си сватба. “Не обичам планирането. Обичам да планирам живота си като цяло, но сватбата просто не ме интересува чак толкова. Неща от сорта: “Каква лъжица искате на масата?” Толкова е безинтересно, но Джейми е много ентусиазиран.”

Кейт и Джейми започват да се срещат от есента на 2015 г., а се сгодиха миналия януари. Бракът няма да е първи за Бел, който до 2014-та бе женен за актрисата Рейчъл Уд. Двамата имат и син на 4 години.

Преди Мара и Бел да се срещнат, младата актриса сподели, че е трудно да се свърже с друг актьор. “В нашата сфера е много трудно да планирате нещата, защото не става дума за нормална работа, където знаете къде ще бъдете следващата година, да не говорим за следващия ден. Просто не знаете.”