Кейт Хъдсън разкри защо се е разделила с бащата на сина си

Раздялата на Кейт Хъдсън с бащата на сина й в края на миналата година успя да изненада всички. Едва сега обаче тя разкри какви са причините.

Актрисата обясни, че двамата с Мат Белами са разтрогнали годежа си, защото „имали различни виждания за живота”.
36-годишната блондинка и вокалистът на Muse имаха четиригодишна връзка и дори обмисляха сватба. Внезапно обаче актрисата даде заден ход. По-късно тя обясни, че не смятала Белами за подходящ кандидат за нейн съпруг. 

Връзките завършват болезнено. Можеш да си избереш да избягаш или да се опиташ да оправиш нещата. Ние с Мат имахме страхотна връзка, но решихме да не сме заедно, защото имахме различни виждания за това как да изживеем живота си. Това не означава, че не можем да сме заедно заради децата. Така за тях ще е най-добре”, сподели актрисата.
Ние създаваме преживяванията, които искаме да имаме. Вие имате силата да направите ситуацията болезнена или трудна. Или да се опитате да създадете положителни преживявания. Щастието не е нещо, което просто идва при вас. Това е активен процес”, заяви още Хъдсън.
Преди Белами, Кейт имаше продължителен брак с фронтмена на The Black Crowes Крис Робинсън, от когото има 10-годишен син на име Райдър. Двамата се развеждат през 2007 г. Може би това е и причината да се старува от нов брак.
Снимки: Profimedia