Кейт Хъдсън показа дъщеря си, както и новото си тяло

В началото на месец октомври Кейт роди третото си дете, и вече е започнала да тренира усилено

Кейт Хъдсън е горда майка на три деца, последното от които е момиченце, кръстено на свекъра й – Рони Фуджикава. 39-годишната актриса вече има две момчета и то от двама различни бащи – Райдър (14) от бившия й съпруг Крис Робинсън и Бингам (7) от бившия й годеник Мат Белами.

С настоящия й приятел Дани Фуджикава са изключително щастливи заради новия член на семейството им и не спират да публикуват снимки в социалните мрежи, на които искрено се радват на своята малка дъщеря.

Кейт показа снимка на малката Рони, само дни след като я роди. 

Въпреки че това е третото дете за актрисата, тя твърди, че се чувства благословена и не може да се нарадва на своето момиченце. Освен това, Кейт получава голяма подкрепа от майка си, както и от приятеля си Дани. 

На някои от фототсите, които Кейт сподели, се вижда как бащата на детето й разхожда малката Рони с количка. Най-голямо възхищение буди видеото, в което Дани държи в ръце дъщеря им, а Кейт Хъдсън е допълнила с думите: “Ти си добър и красив мъж, и твоята чиста любов е истински дар.”

Очевидно с помощта на близки и роднини, Кейт успява да намери време, за да се погрижи за външния си вид. Актрисата сподели снимка, на която тренира усърдно в залата и това определено се отразява на формата й. Кейт много бързо е стопила голямото си коремче и вероятно много скоро ще си възвърне фигурата. 

Още снимки на бебето й, както и стегнатото й тяло, може да откриете в галерията.

Fashion Gallery