Кейт Хъдсън и Кървавата Луна

След раждането на третото си дете преди около 9 месеца, Кейт Хъдсън се върна към работата си.

Кадрите тук са от първия снимачен ден на “Мона Лиза и Кървавата Луна”. В него се разказва за жена, която успява да избяга от психиатрична клиника и се опитва да построи сама живота си в Ню Орлиънс.

Режисьор и сценарист на лентата е Ана Лили Амирпур, а освен Кейт във филма ще гледаме и Зак Ефрън и Крейг Робинсън. Проектът звучи повече от интересно, тъй като в предишните си два пълнометражни филма Амирпур даде заявка за много нестандартен, оригинален почерк. Това бяха “A Girl Walk Home Alone at Night” и “Лоша партида” с Джейсън Момоа.

И тримата звездни актьори в новия й проект имат имидж, от който очакваме “Кървавата Луна” да ги отдалечи максимално. Кейт Хъдсън е известна с ролите си в романтични комедии, с комедийното си амплоа е известен и Крейг Робинсън. Зак Ефрън пък в продължение на години бе просто светлоокият красавец, по когото тийнейджърките полудяват.

От Ана Лили Амирпур очакваме да ги тласне в коренно различна посока, затова и с нетърпение чакаме да видим готовия проект. Е, и заради самата Кейт, естествено!

Още снимки можете да разгледате в галерията.

Fashion GalleryPopular