Кейт Ъптън е най-секси жената на 2014-та

Горещата Кейт Ъптън бе обявена за най-сексапилната жена на 2014 година от сп. People.

Блондинката получи статуетката си по време на церемонията на първите по рода си годишни награди, която се проведе миналата вечер в хотел “Хилтън” в Бевърли хилс. Най-щастлив от тази награда се оказа гаджето на Ъптън – Джъстин Верландер. “О, заповявай, Джъстин”, пошегува се красавицата по време на своята реч.

Още три известни дами бяха отличени от People – aктрисите Кейт Хъдсън, Дженифър Анистън и Лиса Кудроу.

Хъдсън получи приза на изданието за модел за подражание заради забележителните си достижения на екрана, като родител и за благотворителната си дейност. A Анистън бе отличена като филмова актриса на годината за ролята си във филма “Cake”. Нейната колежка в сериала “Приятели” – Лиса Кудроу, пък получи наградата за телевизионна актриса на годината.
Модел на годината е Карли Клос, а икона за стил стана Гуен Стефани. Благотворителната кампания на годината е ледената кофа.
Сред мъжете, Джон Хам от “Момчетата от “Медисън авеню” бе отличен за най-добър актьор на малкия екран. Майкъл Кийтън получи награда в категорията за най-добър филмов артист, докато Кевин Харт бе обявен за комедийна звезда на годината.