Кеша съди продуцента си за сексуално насилие

Поп певицата Кеша ще съди своя музикален продуцент Dr. Lukе за сексуално насилие, заявявайки, че той е причината за всички здравословни и психически проблеми, от които страда през последната година. 

Двамата работят заедно от 10 години. Освен, че се е възползвал от нея неведнъж, той я е заставял да използва наркотици и алкохол. Напомняме ви, че Кеша страдаше от хранително разстройство и тежка депресия, които я принудиха да влезе в клиника в началото на тази година. 
“Това дело е откровено усилие от страна на Кеша да поеме контрола над своята кариера и личната си свобода, след като в продължение на години е била жертва на психически и сексуален тормоз от страна на Dr. Luke”, заявява адвокатът на певицата Марк Герагос пред TMZ. 
Фактите, които ще изложим пред съда, обрисуват картина на мъж, който е способен на ужасни неща, за да може да се възползва от една млада и талантлива певица, само и единствено за своя полза. Кеша ще се фокусира да продължи със своите живот и кариера отвъд този ужасен период.”

Освен тези обвинения, Кеша ще представи пред съда и желанието си да прекъсне договора си с продуцента.

Снимкa: Profimedia
Да сърфираш със стил: Жизел за Chanel
Кейт с ново начинание, отменя още публични изяви