Кендъл Шмид предложи брак на дългогодишната си приятелка

Лятото се превръща в сезона на сватбите и годежите. В тази връзка, звездата от сериала Big Time Rush вече не е „Boyfriend“, както се пее в една от песните на момчешката банда. Кендъл Шмид съвсем от скоро е годеник на дългогодишната му любов Мика.

Вече можем да разкрием, че певецът е задал най-важния въпрос на живота си в сряда вечер. Актьорът предложи брак на своята половинка на мястото, където са се срещнали за пръв път. Голямото събитие се проведе именно в Radio City Music Hall в Ню Йорк.

Може би вече най-големите фенове на бой бандата се чудят – да, членовете на групата Big Time Rush – Логън, Карлос и Джеймс също присъстваха на събитието. Но нека споделим малко предистория за тези от Вас, които не са достатъчно запознати.

Кендъл и Мика се запознават през 2012г. на един от концертите на групата в тази зала. По това време приятелката му работи като бавачка в Ню Йорк. С течение на времето, приятелството им се задълбочава и те се влюбват.

Десет години по-късно, Кендъл Шмид решава да зададе въпроса там, където е започнало всичко.

Любимата му Мика израства във Върмонт и насочва живота си към актьорската кариера. В крайна сметка разбира, че това не е нейното поприще и се насочва към писането. Сега тя описва себе си като любител на растителната храна и личен треньор.

Що се отнася до Кендъл Шмид , той е най-популярен с ролята си на Кендъл Найт в любимият на всички тийнейджърки сериал – Big Time Rush.

Това лято групата е на турнето си в Америка, а годеницата на Шмид го подкрепя неотлъчно от публиката. Сега певецът ще бъде вторият човек от Big Time Rush, който ще се ожени, след неговия колега Карлос. Той вече е женен за Алекса Пена Вега от 2014г. Двойката има три малки дечица и може да бъде видяна в поредица от сериали, в които участват заедно.

За най-големите фенове на бой бандата можем да споделим, че съвсем скоро излезе и новата им песен „Honey“. Не се съмняваме, че свежото звучене ще се превърне в истински фурор на турнето им това лято. Е, оставяме Ви, за да и се насладите!