Кендал и Люис са новата светска двойка

В последните дни най-обсъжданата новина е коя е жената, по която въздиша Люис Хамилтън в момента.

Първоначалните слухове гласяха, че става въпрос за модела Джиджи Хадид. Това обаче се оказа лъжа. Друга жена е заслепила сътезателя на “Формула 1” и нейното име е Кендал Дженър.






Двамата дори в момента прекрават почивката си заедно. Те бяха заснети на луксозна яхта край бреговете на Монако. Компания им правеха и приятелките на Кендъл – Джиджи Хадид, сестра ѝ Бела, както и Хейли Болдуин.

Кендал и Люис се познават още от март месец, когато присъстват на вечеря след поредното ревю по време на Седмицата на модата в Париж. На вечерята присъства и мама Крус Дженър, която в момента дори насърчава дъщеря си да започне връзка с Хамилтън.

Приближен до състезателя разкриват, че той се е прехласнал по модела по време на филмовия фестивал в Кан. Люис дори признал пред приятели, че тя е “много сладка и умна“.

„Той е необвързан и е готов да излиза на сериозни срещи отново“, признават неговите приятели пред UsMagazine. Според друг източник „Кендъл определено флиртува с Люис и го харесва“.

Досега Кендал е свързвана с лоши момчета на нейната възраст като Хари Стайлс и Джъстин Бийбър. Люис пък имаше дълга връзка с певицата Никол Шерцингер и двамата дори бяха сгодени. След няколко раздели и последващи събирания, двамата скъсаха окончателно през февруари.

Снимки: Profimedia