Кендал Дженър възпламенява с кадри от нова фотосесия

Топмоделът Кендал Дженър и известният фотограф Мерт Алас очевидно са си поставили за цел да “счупят интернет”, както би се изразила по-голямата ѝ сестра Ким Кардашиян. 

Дженър, която беше във френската столица, за да дефилира на няколко ревюта по време на седмицата на модата, не пропусна да сподели с милионите си почитатели в Instagram, че умее да съчетава работата с удоволствието. След неспирните купони с приятели от модния бранш, сред които Джиджи Хадид и креативния директор на Balmain Оливие Рустейн, старлетката намери време и да заснеме доста интимна и провокативна фотосесия. 
Дженър сподели снимка от сесията в профила си, на която е с много силен грим и гола под душа, а под кадъра написа: “Отмивам греховете си.” Фотографът Мерт Алас я последва, като качи втора снимка със същото заглавие и хаштаг #ParisIsBurning (букв. Париж е в пламъци, бел. ред.)
Фотосесията показва Дженър в светлина, в каквато не сме я виждали досега. Дали и тя като сестрите си ще се осмели да покаже всичко пред камерите? Предстои да разберем. 

Вижте още: