Кендал Дженър изтри профила си в Instagram

Моделът Кендал Дженър разочарова всичките си фенове като изтри профила си в Instagram.

Моделът бе сред знаменитостите, които можеха да се похвалят с най-много последователи в социалната мрежа. Над 64,5 млн. души следяха всяка стъпка на красавицата от сутрин до вечер.

“Имам много близки приятели, сред които и членове на семейството ми, които са толкова пристрастени към телефоните си, че не могат да се откъснат от тях. Тогава осъзнах, че се превръщам в една от тях”, обясни преди време Кендал. “Това беше моментът, в който ми се проясни. Не ми хареса. Така че понякога изтривам Instagram или Twitter или Snapchat приложенията от телефона си за няколко дни“, разкри риалити звездата наскоро.

И все пак тя продължава да поддържа профилите си в Twitter, Facebook и Snapchat, но все още не е споделила защо е решила да не използва Instagram.

Напускането й на социалната мрежа се случва дни след като пусна разголена снимка, на която показва едната си гърда, което е недопустимо за медията.

Тя не е единствената от своята фамилия, която за известно време си взе почивка от социалните мрежи. По-голямата сестра на Кендал – Ким Кардашиян спря публикуването на снимки или съобщения, след като стана жертва на въоръжен обир в Париж през октомври.