Кендал Дженър и Девин Букър се разделиха

Чували сме това и преди. Кендал Дженър и Девин Букър се разделят официално. За втори път! В понеделник, 21 ноември, списание People съобщи, че моделът и баскетболистът са се разделили без особен шум.

Анонимни източници, близки до звездите, споделят, че връзката им е приключила за втори път поради противоречиви ангажименти, които ги държат далеч един от друг. Изглежда, че моментът не е подходящ за тях и дори частен самолет не би могъл да промени нещата.

Кендал и Девин започнаха да се срещат през 2020 г., като формализираха връзката си в Instagram едва на Свети Валентин 2021 г., което е изненадващо дълго време за клана Кардашиян-Дженър.

„И двамата имат невероятно натоварени графици в момента с оглед на кариерите си и решиха да дадат приоритет на тях“, споделя източник. 27-годишната Дженър е заета със своята линия текила 818, с моделството, както и с участието си в „Семейство Кардашиян“, докато Букър играе в НБА.

Друг източник разказва: „Те изпитват много любов и уважение един към друг и си пожелават само най-доброто.“

Кендал Дженър и Девин Букър се разделиха и през юни тази година

„Кендал има чувството, че вървят по различни пътища“, споделя още анонимен източник, докато друг се съгласява, че двойката „не е на една и съща вълна в момента“.

И все пак, през юли изглежда, че Дженър и Букър се събраха отново, което означава, че или никога не са се разделяли, или просто са били в почивка. Или всъщност са се разделили само за да се съберат отново месец по-късно, след което отново са се разделили.

Е, пожелаваме им успех в своите работни начинания и се надяваме отново да се върнат един към друг.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Love Alert за Кендал Дженър и Девин Букър

Hero Slider