Кели Роуланд плака на сцената заради Бионсе

По време на свой концерт, Кели Роуланд прекъсна изпълнението си на песента “Dirty Laundry” (“Мръсно пране”), обзета от силни емоции. 

В текста на парчето Кели признава за завистта, която е изпитвала към Бионсе заради кариерата й.
Бившата изпълнителка от Destiny’s Child се задави от сълзите си, когато стигна до думите от песента “обърнах се срещу сестра ми” във връзка с отношенията й с приятелката й Бионсе. Кели скри лицето си в ръце, докато се опитваше да се успокои.
Публиката бързо реагира в нейна подкрепа. Хората я окуражиха като повтаряха нейното име, докато тя избърса сълзите си и продължи да пее. 
Преди изпълнението на песента, 32-годишната Роуланд сподели:
“Създаването на тази песен за мен беше терапевтично. Честността, както майка ми винаги е казвала, е най-добрата политика.”
Въздействащата балада, която Кели пусна по-рано този месец, разкрива нейните чувства относно миналите й връзки с мъже, които са злоупотребявали с нея и завистта й към успеха на Бионсе.
Самата Кели напоследък не може да се оплаче от липса на успехи, макар преди няколко години кариерата й да беше в пълно затишие. В момента и предстои да пусне нов албум, както и да пробие в телевизията – като съдия в The X Factor
Чуйте тук песента “Dirty Laundry”:
Снимка: Profimedia
Майкъл Болтън бил плейбой на 14
Гаджето на Деми Мур с перла в пениса
Визия на деня: Пипа Мидълтън в прасковено розово
5 въпроса за перфектния тен към Кирил Чалъков