Кели Кларксън е преживяла два сериозни здравословни проблема на сцената

В началото на месец май Кели Кларксън претърпя операция, след като по време на концерта си на наградите Billboard й се спука апандисита.

Тогава тя усетила силна болка в корема, минути преди изпълнението си. Но въпреки това тя решила да се качи на сцената, за да не разочарова феновете си.

Докато пяла пред публиката, докторите са я чакали зад кулисите, в случай, че нещо се обърка. След това под тяхното съпровождане са я откарали в болницата. Операцията е била успешна, но проблемите със здравето й не спрели до там.

Само седмица след изписването й, тя побързала да се върне на работа в шоуто “The Voice”. Отново точно преди да дойде времето, в което ще се покаже на сцената, изпитала невероятна болка.

“Спомням си, че говорих с Блейк Шелтън и изведнъж думите му загубиха смисъл за мен и го хванах за ръката в паниката си”, разказа Кели пред списание People.

Тогава е изпитала по-силна болка от преди и фактът, че това се случвало толкова скоро до операцията, я уплашило силно. Бързо била отведена в спешното отделение, където признава, че се е смеела през плач в истерията си.

Оказва се, че това, което чувствала е било спукването на циста в яйчника й. За щастие, докторите бързо са овладели положението и проблемът е преминал без повече усложнения. След това певицата си дала заслужено време почивка и сега е много по-внимателна със здравето си.

Как Кели Кларксън се стопи със 17 кг

“Вече съм по-добре, но цялото преживяване много ме уплаши. Преди не исках да разочаровам никого, затова се насилвах въпреки това колко зле се чувствах, но сега ще забавя темпото”, добави Кларксън.

И все пак звездата продължава с усилената работа. В момента работи върху създаването на свое собствено токшоу с името “Kelly Clarkson Show”.

Кейт Хъдсън е готова за втори брак. Планират ли сватба?

Всички обичат Ашли Греъм заради тази гола снимка

Теа Минкова и нейният режим като бременна