Келан Луц стана лице на И АЗ МОГА

Секаспилният Келан Луц е новото лице на И АЗ МОГА в помощ на деца със специални нужди.

Има ли нещо по-секси от един висок, мускулест и синеок Херкулес? Да – висок, мускулест и синеок Херкулес с добро сърце. Или, ако трябва да говорим конкретно, Келан Луц.

Холивудският красавец, който играе главния герой в “Легендата за Херкулес”, до такава степен се е трогнал от мисията на фондацията, че е решил да я популяризира в дългосрочен план.

Келан дава своята подкрепа и грижа към всички деца, като се снима с тениска I Can Too. Самият той идва от голямо семейство – има шест братя и една сестра. Именно затова Луц знае колко важно е да споделяш любовта и ентусиазма си.

Толкова съм горд, че съм част от това нещо, заради всичко, което са постигнали!”, обяснява магнетичният актьор по време на фотосесията.


Вижте интервюто с Келан за MissBloom: Обичам шопска салата, но не и чалга

Той разбира за историята на И АЗ МОГА докато е в България от продуцента Лес Уелдън, който е поддръжник на I Can Too. Това го вдъхновява да стане поддръжник на инициативите на фондацията. У нас звездата снима “Легендата за Херкулес”, който вече може да бъде видян и в кината у нас.

I Can Too помага на над 250 деца със специални нужди и техните семейства. Организацията подкрепя два центъра за тези деца, а през 2008 помага за откриването (за пет месеца изцяло с нефинансови дарения) на детски терапевтичен център в София, а през 2014 се очаква да бъде завършен Център за деца с аутизъм в Пловдив.

За повече информация: www.icantoo.eu

Първи трейлър на Hercules с Келан Луц
Келан Луц ще спасява наши бездомни кучета