Келан Луц ще спасява наши бездомни кучета

Целият екип на холивудската продукция “Херкулес” заедно със звездата Келан Луц се включва в благородната инициатива в помощ на Animal Rescue Sofia. 

Снимките на филма текат от няколко месеца в столицата ни и Келън и останалите му колеги забелязали огромния брой бездомни кучета, скитащи се по улиците на София. По тази причина решават да прекарат свободния си ден като доброволци в приюта в Богров, където се запознават отблизо с проблема. 
Екипът започва инициатива, с която призовава феновете на продукцията и актьорите, да се включат в даряването на средства за Animal Rescue Sofia. Причината е, че след декември приютът остава без сграда, а са нужни над 200 000 евро за закупуването на нова. Те правят специален клип, който ще се върти и в САЩ.
“Много хора не разбират проблема с многото бездомни кучета в София. Но те не падат от небето. Повечето от тях са изхвърлени на улицата домашни кучета,” се казва във видеото.

Режисьорът Рени Харлин обяснява как е намерил малко черно кученце на улицата и заедно с останалите хора, работещи по “Херкулес”, го прибрали и донесли в приюта в Богров. Кученцето днес е здраво и носи името Херкулес. 
Келан публикува снимка и линк към видеото в личната си страница във Facebook, призовавайки феновете си да помогнат с каквото могат на Animal Rescue Sofia. 
Вие също може да помогнете на приюта в Богров, разберете как тук!