Кайли Миноуг и Крис Мартин имат афера?

Откакто Крис Мартин и Гуинет Полтроу се разделиха, музикантът е свързван с не една и две жени. Най-дълго името му се свързва с Дженифър Лорънс.

Този път слуховете свързаха Крис с австралийската му колежка Кайли Миноуг. Двамата са били забелязани да обикалят опустелите улици на Лондон в късните часове на нощта.

Очевидци обясняват, че явно между двамата има нещо повече, тъй като те се разхождали гушнати като влюбена двойка. “Те бяха в собствения си малък свят, сякаш бяха забравили за всичко около себе си“, разкрива очевидец пред в. Sun.
Същият ден, Кайли е имала концерт в английската столица, а очевидно вечерта е била отредена единствено за Мартин. Говорителят на австралийката веднага отрече слуховете. “Те не се срещат. Няма нищо в това. Знам и от двете страни, че са приятели от години“.
До скоро се говореше, че фронтменът на Coldplay има връзка с младата актриса Дженифър Лоурънс, като двамата неведнъж бяха засичани заедно. В същото време пък Миноуг в момента е необвързана, след като имаше няколко неуспешни връзки в последните години.

Снимки: Profimedia