Кайли се боядиса в цвят розово злато

Кайли Дженър заложи на горещата тенденция в косите и се боядиса в розово злато.

Риалити звездата, която редовно мени цветовете на своята грива, отново изненада феновете си с избора на цвят. Само преди броени дни Кайли бе заложила на платинено русо, с което дебютира на Седмицата на модата в Париж.

На кадрите, които Дженър сподели в Instagram, тя позира с новата си прическа, облечена в секси рокля и кожено бяло палто, на чиито цвят да се откроява златистото розово.

Новата визия на звездата предизвика сериозен дебат сред почитателите й, като някои дори проведоха собствена детективска дейност. Те категорично заявиха, че златистото розово всъщност е перука. И това не би било учудващо, тъй като Кайли редовно прибягва до този метод. Тя неведнъж е била със зелена, синя и червена коса.

За първи път боядисах косата си, когато бях на 16 години. Боядисах я в синьо, а дори не попитах майка си. След това започна постоянното желание за промяна. Това ме кара да се чувствам като нов човек. Обичам да се чувствам различно, когато напускам дома си. Знам, че никой не ме виждал по този начин”, призна Кайли през 2015 г.

Вижте промяната на Кайли в последната една година!