Кайли Миноуг се раздели с годеника си

Кайли Миноуг се е разделила с годеника си Джошуа Саси, след като го хванала в изневяра.

Само преди дни певицата с вълнение споделяше плановете си за предстоящата сватба и се надяваше да вземе неговата фамилия, след като си кажат “Да”. “Саси е страхотно име. Кайли Саси е страхотно име. Със сигурност ще взема Саси, но все някъде ще има и Миноуг. Приемането на различно име заявява позиция”, казва тя.

Тя обаче била изненадана от факта, че мъжът, когото обича има афера с друга жена. 29-годишният Саси станал изключително близък с испанската си колежка, актрисата Марта Миланс покрай общите им снимки на сериала No Tomorrow в Канада миналата година. От екипа на продукцията коментират днес, че всички са били наясно с техните отношения. Явно с изключение на Кайли.

Щом научила новината, изпълнителката изхвърлила неверния Джошуа от апартамента си в Западен Лондон и e заминала за родната Австралия. Тя дори е била забелязана да ридае в хотел в Сидни. Източници разкриват пред в. Sun, че певицата е с разбито сърце и отказва да се вижда с когото и да е. Миноуг е отменила всичките си ангажименти. “Тя е напълно опустошена, напълно съкрушена. Тя наистина вярваше, че той бе Единственият. Но вече не му вярва”.

Кайли и Джошуа бяха заедно в продължение на три години. Преди него певицата имаше връзка с испанския модел Андрес Валенкосо, с когото крояха планове за семейство, както и с френския актьор Оливие Мартинес, с когото също се разделиха заради изневяра.

Снимки: Profimedia; Instagram