Кайли Дженър е дарила 1 милион долара за Австралия

Кайли Дженър е била притисната от феновете си да направи дарение в полза на огнеборците в Австралия, твърдят от HollywoodLife.

Според тяхна информация, Дженър се е разделила с един милион долара.

Инициативата на Кайли Дженър обаче не е дошла съвсем спонтанно. Кайли е дарила парите, след като редица потребители в социалната мрежа я подложиха на остра критика за бездействието й.

Началото беше едно от нейните сторита, в които Кайли показа снимка на огнеборец, спасяващ пострадало бебе коала. “Това ми разбива сърцето”, коментира тя.

Ето и последната версия за раздялата на Кайли Дженър и Травис Скот

В една от следващите си публикации обаче, най-малката Дженър съвсем не изглежда толкова загрижена за животните, защото се е снимала, обута с домашни чехли от кожа на норки. “Прекрасно е, че има момичета, които обичат животните, но носят кожата им”, саркастично коментира един от последователите й. Друг саркастичен коментар гласи: “Спасете коалите, но избивайте норките”.

“Семейството на Крис Хемсуърт дари един милион за огнеборците, а какво си направила ти? Семейството ти може да си позволи много повече”, пише друг фен.

В отговор на разразилата се инста-буря, Кайли Дженър е взела решението също да направи дарение.

Дали е била повлияна от натиска на последователите сиq или е постъпила съвсем спонтанно, няма толкова голямо значение в случая. Важното е, че Кайли се присъединява към усилията на множество световни звезди, които вече подкрепиха усилията да се овладее огнения ад в Австралия.

Кайли си поръча отделна стая само за чанти