Катрин Зита-Джоунс ръка за ръка със сина си

Катрин Зита-Джоунс за пореден път привлече всички погледи. Съпругата на Майкъл Дъглас, която в момента всички ние гледаме в „Wednesday“, присъства на предпремиерата на сериал на Disney + в Лос Анджелис.

Облечена в пищен гащеризон на Elie Saab, отличаващ се с главозамайващо деколте, 53-годишната актриса позира пред фотографите със сина си Дилън. Той бе заложил на костюм от три части, допълнен с оранжева вратовръзка.

“National Treasure: Edge of History” е поредица, вдъхновена от филмовия франчайз с героя на Бенджамин Гейтс. Излъчването е предвидено да стартира от 14 декември на стрийминг платформата.

Любовната история на Катрин Зита-Джоунс и Майкъл Дъглас

Актьорите се срещат на американския филмов фестивал в Довил през 1998 г., скоро след това се превръщат в една от най-разпознаваемите звездни двойки. А сватбата им в хотел Plaza в Ню Йорк е била повече от грандиозна. Присъствали са гости като Шарън Стоун, Брад Пит и Джак Никълсън.

От техния съюз се раждат Дилън Майкъл Дъглас /22 години/ и Карис Зита Дъглас /19 години/. Майкъл Дъглас има още един син на име Камерън от първия си брак с Диандра Люкър.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Катрин Зита-Джоунс е фен на Кейт Мидълтън