Катрин Зита-Джоунс проговори за раздялата с мъжа си

Катрин Зита-Джоунс най-сетне призна, че със съпруга й – Майкъл Дъглас , са имали доста тежки моменти по време на 15-годишния си брак.

Те дори се разделят за половин година през 2013-та, но впоследствие се опитват да преодолеят различията.
Това, че с Майкъл все още не сме се убили един друг и че все още сме живи, е постижение! Петнадесет години са много време, а ние определено поддържаме пожара у дома”, признава Катрин в интервю за мартенския брой на списание Good Housekeeping.

Друг труден период от живота им, който трябва да преживеят заедно, е свързан с диагнозата рак, която поставят на съпруга й. Актрисата споделя, че най-тежки са били въпросите на децата им. “Когато нашите деца ме питаха, дали баща им ще умре беше наистина трудно. Това е един опит, който съм щастлива, че натрупах, защото много се промених”, спомня си Катрин.

Но трудностите между тях не свършват дотук. Малко по-късно тя разбира, че има биполярно разстройство. И въпреки лошите новини, тя го възприема положително. “Най-доброто нещо, което някога ми се е случвало е фактът, че открих, че моите емоции и симптоми си имат диагноза. Имах невероятни върхове, но и стигнах дъното. Моята цел сега е да се движа по средата”.

Снимки: Profimedia

Джесика Алба разкри тайната за убийственото си тяло
Синът на Памела Андерсън се съблече за Saint Laurent