Катето Евро и Малък Тошко влизат в “Big Brother All Stars”

Тодор Славков и Катето Евро са следващите сигурни участници за “Big Brother All Stars”, които ще прекрачат прага на Къщата тази сряда.

Малък Тошко обясни, че участниците трябва да бъдат активни и нестандартни в шоуто, за да могат да бъдат запомнени. “Аз притежавам тези и още много качества, но няма да ги изброявам точно сега, гледайте и ще видите”, категоричен е Славков.

С типичния си хумор, той заявява, че предпочита мента пред марихуана, ракия пред уиски, секс за 3 нощи вместо секс за една, пари вместо слава, от която има достатъчно, страстна любов пред дълбоко приятелство, открит конфликт вместо прикрито мълчание… “Склонен съм на всичко, а защо не и мъж”, смее се Татовия внук.

Катето Евро също признава, че помни само хубавите моменти от предишното си участие. “Помня само приятни неща. Помня, че много се смяхме. Пяхме много песни. Азис и Десислава не се спряха. Със същата нагласа съм, че пак ще ми се случи нещо хубаво. Ще се разнообразя, няма по цял ден да се занимавам с моята къща, а ще се грижа за Къщата. Ще се забавлявам и ще си почивам. Това мисля да правя”, разкрива телевизионната водеща.