Карди Би шашна феновете си отново

Скандалната изпълнителка Карди Би намира все по-нови начини да изненада феновете си. Този път това направи с помощта на нов аксесоар във визията й.

Тази седмица беше изпълнена с много събития за Карди Би. А как избра да ги отбележи тя? Като си сложи двоен пийърсинг на долната устна.

Направи го напълно непредвидено и спонтанно. Посред разходката си в Лас Вегас, тя спряла в едно студио за татуировки и пийрсинг. Там попада на Луис Вега, който слага новите аксесоари на устните на Карди. От него разбираме и всъщност за тази промяна във визията на изпълнителката, когато той публикува снимка с нея в Инстаграм.

Разбираемо е звездата да иска да започне нова страница по някакъв начин и да направи нещо спонтанно. В последните няколко дни Карди Би премина през много. Изпълнява на вечерта на наградите Грами, където си извоюва и наградата за “Рап албум на годината”. Това я направи първата жена, спечелила приза. Но заедно с това й донесе множество проблеми в социалните медии и тя изтри акаунта си в Инстаграм.

Грами драми, Карди Би напусна Instagram

Изборът на Карди напълно приляга на нейната личност – неочаван и дързък. С него тя учудва феновете си още веднъж.

Поставя старата емо тенденция отново на показ и й дава нов модерен вид. По същия начин, по който заложи на ретрото и за визията й на вечерта на Грамите.

Мислите ли, че й се получи?

Моден провал ли бяха наградите “Грами”?

Карди Би, Лейди Гага, Дуа Липа и още победители на наградите “Грами”