Карантинно време с Нина Добрев

Звездата с български корени използва допълнителните часове вкъщи, за да чете, медитира и да изпробва нови хобита.

Нина Добрев се включи в рубриката за списание Vogue, в която звезди споделят какви са новите им занимания по време на карантината.

Сред тях са обичайните и дори очаквани активности като медитацията, четенето на книги, грижата за кожата и допълнителните часове спане, но Нина споделя и няколко по-необичайни идеи да се забавляваме сами.

Едно от новите й хобита е поддържането на скрапбук – дневник със снимки. Това перфектно се съчетава й с другото й любимо занимание – фотографията. За  дневника използва повече полароидни стари снимки, а междувременно е започнала и курсове по фотография.

Семейно кардио с Кая Гербер, Синди Крауфорд и Ранди Гербер

Също така вместо да декорира дома си, както повечето хора направиха, тя избра да боядиса вкъщи сама. Макар и да е необичайно хоби, това й помага да се чувства ползотворна, като същевременно е допълнителна възможност да е активна.

Талула Уилис говори за периода на отчуждаване с Деми Мур

Последното нещо, което прави вкъщи, е също доста разпространен избор – експериментира с косата си. Преди два дни тя сподели снимка, на която я виждаме с боядисана коса в лилав отенък. Признава, че е искала разликата в цветовете да е още по-голяма, но е доволна и от този резултат.