Кара Делевин споделя: „Отделям време, за да се възстановя“

Кара Делевин навърши 30 години на 12 август. Важен етап, който тя реши да отпразнува с близки приятели, включително актрисите Марго Роби и Сиена Милър, на яхта на бреговете на Форментера.

След въпросните празници обаче, името на моделката бе на всички първи страници, а загрижеността на феновете, сълзите на приятелката й Марго и слуховте за зависимости и депресия надделяха.

След седмици на социално и медийно изгнание, Кара се завръща отново с нови признания. „Отделям време, за да се възстановя“, споделя британският супермодел пред Entertainment Tonight.

В интервюто Кара, освен че промотира новия сезон на сериала, в който участва, не крие и трудните моменти, намеренията да не повтаря грешките от миналото и споделя повече за фокуса върху себе си, а не върху хорското одобрение.

„Моите 20 години бяха по-трудно, отколкото всички твърдят“, обясни моделът, добавяйки: „Мисля, че след като навърших 30 имаше много неща, които „щракнаха“ в мен.“ „Мисля, че имах прекрасни години, но имаше и много различни неща, върху които исках да се съсредоточа. Имаше част от мен, която все още се чувстваше несигурна, непрекъснато си задавах въпроси и се съмнявах в себе си“, обясни Кара.

Днес обаче нещата за нея се променят, благодарение на силата на волята и желанието й да се грижи за психичното си здраве: „Аз съм много по-мила към себе си и мисля, че нещо се промени през тази година със сигурност.“

Кара Делевин за промяната в приоритетите и поставянето на себе си на първо място

„Искам да отделя време да се възстановя и да се съсредоточа върху себе си и това, което искам да правя. Това, което наистина искам да правя, не заради другите, а заради себе си, е наистина готино“, споделя още звездата.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Орландо Блум и Кара Делевин в първи тийзър на „Carnival Row“, сезон 2