Кара Делевин: “По-добър човек съм, когато обичам някого”

В интервюто си пред британското издание на списание “ELLE” Кара Делевин разказва за някои лични детайли за себе си и за връзката си с Ашли Бенсън.

“Чувствам се като по-добър човек, когато съм във връзка. Усещането, че не си сам срещу света, е страхотно”, започва Кара. Точно затова и тя е толкова щастлива в новата си връзка.

Делевин и Бенсън са потайни за отношенията си още от началото, но не е заради причината, която си мислим, твърди Кара:

“Не искам да пазя връзката си в тайна от срам или нещо подобно. Но никога не съм била обвързана с някого публично и не съм публикувала снимки с него в социалните мрежи. Сега също сме в такъв период, в който просто не искаме да споделяме с други хора.”

Ашли Бенсън посвети още една татуировка на Кара Делевин

Бенсън изглежда мисли същото, защото в предишно интервю за списание Vogue тя бе казала: “Смятам, че дискретността е важна в една връзка. Просто е трудно да си в центъра на вниманието. Самата аз се опитвам да се скрия от камерите възможно най-много.”

Двете излизат заедно от дълго време и дори наскоро предизвикаха слуховете, че са се оженили. Всъщност са направили нещо подобно – прочетете повече тук: Кара Делевин и Ашли Бенсън се венчаха?

Кара Делевин разказва как се е влюбила в Ашли Бенсън