Кара Делевин страда за бившата си

Кара Делевин е с разбито сърце, след като е приключила връзката си с певицата Сейнт Винсънт.

22-годишният модел и поп звездата са се разделили, защото и двете са били твърде заети със своите кариери. Те започнаха да излизат през февруари тази година. Първата им официална поява като двойка бе на наградите BRIT, а миналата седмица бяха на първия ред на шоуто на Burberry в Лос Анджелис.




Човек от екипа на лентата Suicide Squad, който Кара снима в момента разкрива: “Може да се каже, че тя беше разстроена и доста разсеяна през изминалата седмица“. “Тя беше много влюбена в това момиче. Двете имаха реална връзка. Но Винсент мислеше, че ще е винаги на второ място след кариерата на Кара и искаше повече. Кара беше шокирана и остана с разбито сърце”, допълва още източникът.
Самата Делевин загатна тежката раздяла, публикувайки серия от сърцераздирателни снимки в Instagram. Тя публикува снимка на карикатура на тъжно човече с разбито сърце и надпис: “Отново боли”. Часове по-късно сподели и кадър на Сейнт Винсънт като малко момиченце и сърчице като коментар.
Това не е първата връзка на Кара с жена и е втората публична. Миналата година тя имаше връзка с актрисата Мишел Родригес, с която се разделиха след 4-месечна връзка.

Снимки: Profimedia