Кание Уест се кандидатира за президент

Още през 2015 година Кание Уест обяви, че един ден смята да се кандидатира за президент. И вече този момент настъпи… май?

Изпълнителят обяви решението си само с публикация в Twitter вчера и от тогава насам той и цялото му семейство се въздържа от коментар.

“Сега трябва да изпълним обещанието на Америка, като се доверим на Бог, обединявайки се в своята мисия и създавайки своето бъдеще. Кандидатирам се за президент на САЩ!” – това гласеше публикацията на Кание.

Изявлението му предизвика вълна от коментари и спекулации от страна на потребителите в социалните мрежи, които се опитваха да отгатнат дали наистина “президент Кание Уест” е възможно бъдеще.

Ако трябва да бъдем обективни, по темата се говори в последните пет години, след като изпълнителят заяви намеренията си по време на наградите VMA. След това обаче той открито подкрепяше президент Тръмп и това бе прието като знак, че Кание ще се откаже от амбициите си.

Безумната неделна служба на Кание Уест на Коачела

И понеже нищо в това семейство не е лишено от драма, след посещението си в Белия дом Уест заяви, че е бил използван, за да разпространява послания, в които той не вярва.

Ако съдим по последните решение на изпълнителя, като това да се обяви като най-добрият артист живял някога и “оръжие на Бог”, той може да е съвсем сериозен – независимо колко абсурдно ни звучи на нас.