Кание Уест ще се бори за съвместно попечителство

Кание не иска да изплаща парична помощ на Ким.

Два месеца, след като Ким Кардашиян подаде документи за развод, Кание Уест най-сетне й отговори с исканията си за раздялата.

В петък адвокатите на изпълнителя са подали документи, с които заявяват, че ще се борят за равни родителски права над децата. Кание иска никой от двете страни да осигурява парична помощ на другия, след като попечителството ще е съвместно.

Близки на Уест споделят, че изпълнителят нарочно е забавял процеса в надеждата си да поправи грешките си и да възстанови връзката си с Ким. “Очевидно това няма да се случи, затова най-сетне приема нещата такива, каквито са. Близките му го посъветваха да си намери добър адвокат и за щастие, той вече ги послуша.”

“Най-важното за него е да има правата да вижда децата си. А след като и двамата са на едно мнение по темата, всички очакват нещата бързо да се наредят”, споделя още източникът на HollywoodLife. “Това не е нещо, което Кание иска. Ако зависеше от него, разводът нямаше да се случва и тази стъпка е много болезнена за него. Но в момента разбира, че това не е опция.”

Още по темата: Ким Кардашиян подаде документите за развод с Кание Уест

Ким и Кание започнаха връзката си през 2012 година, а се ожениха в пищна церемония през 2014г.. Двамата имат четири деца заедно – Норт, Чикаго, Сейнт и Псалм.

Popular