Кание Уест не се е отказал от Ким: “Единственото, за което мисля, е как да си върна семейството”

Какво ново в семейство Кардашиян?

Въпреки че за кратко се опита да започне нова връзка с Ирина Шейк, изглежда Кание Уест продължава да се надява да си върне Ким Кардашиян обратно. Във видео с молитва по случай Деня на благодарността той призна, че е направил много грешки и е наранил семейството си, но е готов да направи всичко, за да си върне това, което е загубил.

Кание споделя, че алкохолът му е повлиял, а медикаментите, които той приемал за проблемите си с психиката, но спирал и започвал непрестанно, са направили нещата по-зле.

“Медикаментите ме направиха податлив на епизоди, които семейството, съпругата ми и феновете ми трябваше да търпят”, разказва той. “Жена ми не искаше да нося червената шапка. Като добра съпруга тя искаше да предпази мен и семейството ни. Аз направих семейството ни мишена като не се съгласих с Холивудските политически нагласи и това афектира брака ни”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ye (@kanyewest)

Междувременно вече няма съмнение, че Ким Кардашиян е продължила напред с Пийт Дейвидсън. Неведнъж те бяха заснемани заедно през последните седмици, а близките им потвърждават връзката им.