Кание Уест зарязва пеенето

Интересът на Кание Уест към модата отдавна е известен. Сега обаче става ясно, че той ще зареже музиката, за да стане моделиер.

Рапърът иска да се отдръпне от звукозаписното студио, за да се концентрира върху новата си роля на дизайнер. Той искал да създаде своя собствена линия дрехи.

“След проекта му със сър Пол Макартни, Кание ще се отдръпне от музиката и ще насочи силите си към модата”, твърдят приближени до Уест.

Освен това рап звездата има ангажимент към спортната марка Adidas, които от доста време насам отлага и само ако си вземе почивка, ще може да го изпълни. “Той има договор за 15 милиона долара с Adidas, но колекцията му беше отлагана четири пъти, защото той няма достатъчно време, за да работи върху нея”, добавя източникът.

Първоначално Уест е имал договор с Nike, но впоследствие отказал, защото му предложили повече пари. “Преди да се роди дъщеря ми на драго сърце бих работил с Nike. Сега обаче съм баща и подписах с Adidas, защото имам семейство и трябва да изкарвам прехраната за него”, обясни тогава Кание, който очевидно иска да живее доста нашироко и парите са доста ценни за него, отколкото поетите ангажименти.