Кандис Суанпоул разкри пола на бъдещото си бебе

Супермоделът Кандис Суанпоул разкри, че е в очакване на момче.

Блондинката сподели новината с кадър, който публикува в социалната мрежа Instagram. На него тя е полугола и показва вече наедрялото си коремче. “Моето не толкова малко момче”, написа под очарователния кадър Кандис. От снимката е видно, че бъдещата майка е наедряла единствено на корем и е запазила добрата си форма.

Бременността на блондинката стана ясна през март. Това ще бъде първото бебе за Суанпоул и дългогодишната й половинка Херман Николи, с когото се сгодиха през лятото на миналата година. Двамата са заедно от над десетилетие, като се запознават когато моделът е едва на 17 години.

Източник разкрива пред E!News, че Кандис и Херман са изключително развълнувани от новината и очакват с нетърпение появата на мъника. За Суанпоул радостта е двойна, тъй като една от най-добрите й приятелки – Бехати Принслу, също е в очакване на рожба.

“Кандис и Бехати са най-добри приятелки и термина им за раждане е горе-долу по едно и също време. Двете изпитаха първите трепети от началните етапи на бременността и са щастливи, че го изживяват заедно. Те нямат търпение да станат майки”, допълва източникът пред E!News.

Бехати, от своя страна, очаква момиченце от своя съпруг – музиканта Адам Ливайн. 

Снимки: Profimedia, Instagram