Камерън останала без пръстен на сватбата

Камерън Диас останала без сватбения си пръстен по време на церемонията в понеделник.

Отговорната задача да носи халките се паднала на 5-годишния син на Никол Ричи и Джоел Мадън – Спароу, племенник на младоженеца Бенджи. По пътя обаче той паднал и халките се търкулнали в градината на Диас, където се състоя сватбата.

“И двамата братя – младоженеца Бенджи и кума му Джоел започнаха да го търсят на четири крака и гостите избухнаха в смях”, разкрива един от гостите на тържеството. Разбира се, малко по-късно пръстените са открити и сватбата се състояла.

Това обаче не е единствената спънка, пред която се изправили младоженците. Когато Камерън тръгнала по пътеката към олтара, светлините започнали да премигват и за малко да угаснат. Актрисата започнала да псува. “М..ка му! Всичко се прецака! Това трябва да е някаква нелепа шега”, заявила блондинката.

“Чаках толкова дълго време, защото не исках да се задомявам”, казала Диас по време на брачния си тост. “Но сега имам най-добрият мъж въобще. Моят специален човек. Той е мой”, допълнила булката.

От своя страна пък Бенджи се притеснявал само за две неща. И сред тях не е дали булката ще се появи. “Аз исках само да бъдат под контрол две неща: музиката и на тортата”, обяснил на сватбата 35-годишният рокаджия.

Снимки: Profimedia
Камерън Диас без грим
Дрю и Камерън се скараха заради Бенджи