Камерън, Джесика и Никол си спретнаха тройна среща

Младоженците Камерън Диас и Бенджи Мадън решиха да оставят за малко семейната идилия и си спретнаха тройна среща с още две известни холивудски двойки. 

Макар Бенджи в последно време да се подвизава в Австралия, заради работата си по предаването The Voice, още с прибирането си в Ел Ей той и Камерън се събраха с близките си приятели Никол Ричи, която е женена за брата на Бенджи – Джоел, Джесика Алба и нейния съпруг Кеш Уорън. 
Трите двойки влюбени присъстваха заедно на рождения ден на звездната стилистка Симон Харуш в известния ресторант Nice Guy. 

Бенджи и Камерън
Кеш и Джесика  



Алба както винаги е много стилна! Харесахме сандалите ѝ на платформа и ефектния клъч. 
Никол и Джоел
Направи ни впечатление, че никой от господата не изпуска ръката на нежната си половинка! А групичката очевидно поддържа много топли отношения помежду си, тъй като това не е първият път, в който папараците ги хващат да купонясват заедно. 
Бенджи и Камерън се запознават именно благодарение на общи приятели. Двамата се венчаха в началото на януари, макар Диас да беше сред звездите, които не признават брака. Оказва се обаче, че Мадън просто е точният човек. 
Снимки: Profimedia
Още от Звезди: