Камерън Диас няма да се връща в киното

Откакто се омъжи за музиканта Бенджи Мадън през 2015 година, Камерън Диас се оттегли от киното и всички се питат кога ще я видят отново на големия екран.

Оказва се, че това няма да е скоро. Блондинката е една от най-високоплатените звезди в Холивуд, но въпреки това предпочита да стои далеч от светлините и през цялото време да бъде до съпруга си.

Камерън Диас: Късно се реших за брак!

“Камерън непрекъснато получава сценарии от хора, опитващи се да я изкушат да се завърне, но тя не се интересува. Тя е щастлива, влюбена и иска да използва максимално свободата и свободното си време,” споделя нейн близък.

“Тя няма нужда да се снима повече. Животът ѝ е прекрасен. Не знам какво трябва да се случи, за да я накара да се върне. Тя е щастлива”, каза нейната колежка Селма Блеър.

След като думите й бяха разпространение и бързо предизвикаха суматоха сред почитателите на холивудската звезда, Селма Блеър написа в социалната мрежа Туитър бърз отговор на всички публикации. “ИЗВЪНРЕДНИ НОВИНИ: Хора, направих шега. Камерън Диас НЕ СЕ отказва от киното. И нещо още по-важно: спирам да бъда “говорител” на Камерън Диас”.

Камерън Диас отчаяно иска да зачене

Факт е обаче, че самата Камерън се е отдала на мечтата си да стане майка и с мъжа й правят всичко възможно тя да се осъществи. За съжаление, актрисата споделя съдбата на много жени с репродуктивни проблеми и вече години не може да забременее, въпреки леченията, на които се подлага.