Камерън Диас напуска киното, за да стане майка

Доскоро Камерън Диас обясняваше, че не иска да става майка, но след появата на Бенджи Мадън явно си е променила мнението.

Актрисата обяви, че си взима отпуск за една година, за да може да роди бебе на съпруга си. Тя е заявила на агентите си да не ѝ се обаждат с предложения за роли през идните месеци.

Приоритетите на Камерън се промениха на 100 процента, откакто срещна Бенджи. Той я обожава и ѝ е невероятно верен. Пише ѝ съобщения през цялото време и непрекъснато ѝ повтаря колко много я обича”, обяснява близък на актрисата.

Той разкрива, че блондинката мечтае за истинско семейство и че е невероятно щастлива като омъжена жена. “Всичко, което Камерън иска да прави, е да си седи вкъщи и да се радва на този специален момент от личния си живот”, допълва той пред Us Weekly.

Камерън и Бенджи се ожениха в началото на годината, след като имаха връзка едва от седем месеца. Изненадващата им сватба буквално взриви медиите отвъд Океана, които веднага започнаха да спекулират, че актрисата от “Ах, тази Мери” и “Ани” може би е бременна. И това не бе съвсем случайно. В последните си телевизионни интервюта преди тържеството самата актриса даде повод за съмнения с наедрялата си визия.

Снимки: Profimedia

Да преброим най-сполучливите силиконови бюстове в Холивуд!

Звездите преди и след разкрасяването с Фотошоп
Отзад напред: Познайте на коя звезда е дупето!