Камелия Воче утешава Евгени Минчев

Доскорошните врагове Камелия Воче и Евгени Минчев, които дори не искаха да се погледнат в Къщата на “ВИП Брадър”, явно заровиха томахавката.

Светският лъв тежко прие факта, че е получил най-много номинации в Къщата и снощи дори беше на път да си тръгне от шоуто. Но като член на Политбюро, той има имунитет, който го спаси от изгонване.

По-шокиращи обаче бяха не сълзите на Лорда, а утехата, която той намери у Камелия Воче. Именно певицата, с която Минчев си размени куп обиди и закани, бе съквартирантът, който успокои светския лъв и го убеди да остане в Къщата. Към нея се присъедини и плеймейтката Ели Кучкова, която започна да прегръща Минчев.

“Всички са лицемери. Изобщо не съм очаквал, че точно ти ще дойдеш да ме успокояваш”, изплака Евгени на Камелия. Той призна, че хората не разбират колко е самотен, особено на големите празници – Коледа и Нова година, когато не е в компанията на близки.

Лордът обаче не издържа на обвиненията към него и проплака: “Аз живея сам цял живот. С кой съм на Коледа и на Нова Година… Аз не мога да бъда всеки път силен. Искам да се извиня на всеки от вас. Не искам да нагрубявам никого”.

Самата Камелия Воче му припомни, че го е канила на гости, но той на шега й обясни, че отхвърлил поканата, защото певицата готвела едни и същи спагети.