Калвин Харис запознава Тейлър с родителите си

Отношенията между Калвин Харис и Тейлър Суифт стават все по-сериозни.

Диджеят възнамерява да запознае новата си любима със своето семейство. “Двамата планират пътуване до Великобритания, като няколко дни ще останат в Шотландия, така че Тейлър да може да опознае родителите му“, разкрива източник пред сп. US Weekly. От своя страна поп лолитката вече запозна Калвин със своите родители Скот и Андреа Тейлър, които вече обожавали новата половинка на дъщеря си.

Двамата музиканти са заедно от около пет месеца, но нещата помежду им вече изглеждат доста сериозни. Калвин и Тейлър дори вече живеят заедно в нейния дом в Ню Йорк, а блондинката дори се изявява като перфектната половинка, тъй като обгрижва любимия си с различни ястия. “Наистина е абсурдно, но тя прави невероятно барбекю. Като цяло тя е чудесен готвач”, хвали половинката си Калвин.

Източникът разкрива пред US Weekly, че Калвин смятал Тейлър за съвършена жена, а самият той съвсем наскоро проговори за връзката им. “Имало е много случаи, в които папараците не са успели да ни заснемат и с Тейлър сме си изкарвали прекрасно. Но това не е от значение за мен. Дори фотоапаратите да ни следват навсякъде, важното е, че аз съм безумно щастлив“, казва Калвин.