Калвин Харис забранил на Рита Ора да изпълни общо парче

Ауч! Изглежда, че не всички звездни двойки си остават приятели след края. 

Такъв поне е случая с Рита Ора и Калвин Харис, между които очевидно цари напрежение. След като преди няколко месеца диджият потвърди в Twitter, че с певицата са приключили отношенията си, Рита сподели в интервю, че раздялата не ѝ се отразява добре. 
“Ще ви кажа истината: не се справям много добре,” заяви родената в Косово певица. “Но все пак съм по-добре, отколкото смятах, че ще бъда. Беше неприятно, неочаквано, но не беше предизвикано само от нас, а и от света, в който живеем.” 
Оказва се, че Харис също не е превъзмогнал бившата си и решава да го покаже по странен начин. Диджеят забранил на Ора да изпълни общата им песен “I Will Never Let You Down” на наградите Teen Choice 2014 тази неделя, а пък самата певица без свян коментира възникналия проблем в радио шоуто на Раян Сийкрест.
“Ако някой не разбира как се случват нещата: той продуцира песента. Затова трябва да одобри всичко, свързано с телевизия. Той притежава и правата над парчето и както виждате просто не одобри наградите.”
Рита продължи обясненията си: “Написах текста на песента с един много специален за мен човек и това беше първият път, в който се разкрих изцяло на някой.” И след като водещият зададе неизбежния въпрос, а именно дали този специален човек е Харис, певицата потвърди с: “Да, той е.”
Снимки: Profimedia
Teen Choice details: впечатляващи прически, грим и аксесоари
Келън Лъц не иска да е с Нина Добрев
Холивуд скърби за Робин Уилямс