Какво смята Аштън Кътчър за себе си?

Сигурно самопризнанието му ще те изненада: Аштън Кътчър бил по-скоро неприятна личност. Актьорът сподели за себе си, че е прекалено взискателен и най-много обича да говори за бизнес.

Лековатите му комедийни роли от миналото създадоха на Аштън симпатичния образ на забавен, макар и леко глуповат на моменти шегаджия.

Какъв е истинският Аштън извън екрана?

В интервю за списание Esquire той разказва как обича да прекарва свободното си време:

“За мен най-забавната вечер е тази, в която съм се събрал с приятели-предприемачи и обсъждаме заедно как могат да изградят успешен бизнес. Трябва да си призная – това е едно от любимите ми занимания за свободното време. А ако трябва да поставя на второ място нещото, което ми доставя огромно удоволствие, то това ще е да прекарам вечерта в снимки за шоуто “Двама мъже и половина” пред жива публика… Така че не излизам много по клубове. Даже почти никога не ми се случва.”

Другото признание на Аштън е за това колко взискателен е в работата си.

На сценаристите на шоуто постоянно им се налага да променят нещо по сценария заради мен. Те са се научили да се съобразяват с мен и все ме питат за мнението ми: “Хей, какъв е проблемът? Всичко наред ли е?”. И аз често им отговарям: “Мога да го направя много по-добре от вас.” Около мен определено не е забавно на снимачната площадка. Съжалявам, но е така. Не е приятно, знам. Трябва да работя над себе си, за да променя тази моя прекалена взискателност.”

Снимки: Profimedia

Виж още:
Фен нападна Риана
Какво й подари за Свети Валентин?
Хю Грант има второ дете – от бившата си