Какво ще прави най-секси мъжът на Коледа?

Може би от най-желаният мъж на света се очаква да посрещне празниците във вихъра на лудо парти, заобиколен от обожателки? 

Не и когато става въпрос за актьора Чанинг Тейтъм! Красавецът с перфектно тренирано тяло от Magic Mike, когото списание People обяви за най-желания мъж на годината, ще празнува Коледа със съпругата си Джена Дюан. 
Двойката, която ни е изключително симпатична, ще се забавлява с… компютърната симулативна денс игра Xbox Kinect 4 Dance Central 3. Пред списание People, Джена сподели още, че се затруднява в избора на подарък за съпруга си. “Става все по-трудно и по-трудно всяка година. Когато Чанинг види нещо, което му харесва, веднага си го купува. Имам нужда от идеи!” – изплака актрисата.
Двамата с любимия й се запознаха на снимките на филма Step Up през 2006-а и бързо се превърнаха в една от най-сладките актьорски двойки, около която до ден днешен не са се заформили никакви скандали. Но докато кариерата на мускулестия Чанинг се изстреля до върха в Холивуд след това, все още очакваме да видим Джена в голяма роля. Стискаме палци скоро да успее да ни изненада!