Какво се крие в диетата на Виктория Бекъм?

Един типичен неин ден включва храна с повече мазнини и много зеленчуци.

“Гримът е само глазурата на тортата”, казвала е Уенди Роу, дългогодишната гримьорка на Пош Спайс. Тя споделя, че грижата за красотата на Бекъм винаги е започвала с диетата й.

Отдавна знаем, че бизнесдамата и бивш изпълнител е почитател на алкалната диета, в която има голям акцент върху полезните мазнини и зеленчуците за сметка на киселинните храни като виното, кафето, червеното месо и преработените храни, които тя ограничава до минимум.

Наскоро тя сподели с последователите си един типичен свой обяд, който нагледно показва кои храни са на почит в менюто й. В чинията на Вики Бекъм виждаме половин авокадо, пушена сьомга и резен лимон за овкусяване.

Макар и някои диетолози да сметнаха обяда й за твърде малко калоричен, той е доста типичен за Виктория. Преди сме я виждали да се храни отново с авокадо, допълнено от резен лимон и яйце.

Преди това тя най-често закусва със здравословно смути, което тя шеговито нарича “зелено чудовище” – зелени ябълки, киви, лимон, спанак, броколи и семена от чиа. След него хапва или яйца с още сьомга, или зърнен микс с пшеница, ечемик, леща и спелта, всичко накиснато в бадемово мляко. Понякога пък директно смесва плодовете с бадемовото мляко и зърнения микс в по-голямо и засищащо смути, споделяла е тя.

Диетата й не спира и по празници. Множество пъти Бекъм избира на рождения си ден да хапне не десерт, а плодова салата или фалшива торта с блат от диня.

По отношение на тренировките тя е отново много стриктна.  “Аз съм много, много дисциплинирана по отношение на тренировките и храненето. Но така се чувствам най-щастлива. Очаквам много от тялото ми – имам 4 деца, работя много и пътувам. За да правя всичко това, трябва да се храня здравословно и да тренирам“, споделя в предишно интервю дизайнерката.

Вижте една от нейните типични тренировки тук: Тренировката за ръце на Виктория Бекъм

Popular