Какво събра Джей Ло и Робърт Патинсън

“Аз можеше да съм Батман”, шегува се Дженифър Лопес в нестандартното интервю.

Списание Variety събра двама актьори, които никога не предполагахме, че ще видим заедно – Джей Ло и Робърт Патинсън. Те се интервюираха един друг в забавен и интересен формат, разкривайки малко повече от случващото се зад кулисите на известните им филми.

И двамата тъкмо представиха новите си проекти, а вече готвят следващите. За Дженифър последния филм беше “Hustlers”, който продължава да е един от най-гледаните за годината, а сега подготвя нова романтична комедия “Marry Me”. Робърт пък наскоро представи драмата “The Lighthouse” и сега работи върху новия вариант на Батман.

В общото им интервю Патинсън попита Джей Ло как се е чувствала да играе ролята на стриптийзьорка, на което тя отговоря, че като актриса е видяла в новия проект нещо, което може да бъде успешно, но като майка и съпруга била изключително притеснена.

От своя страна Робърт признава, че е развълнуван за новата си роля и я сравнява с първия си по-голям проект, който го направи известен, серията филми “Здрач”. Признава, че от самото начало е считал сюжета за странен и не се е чувствал на място в ролята си, но като актьор е приел предизвикателството. Сега обаче с Батман чувства проекта като по-специален и е щастлив, че подобна възможност му се е отдала.

Цялото интервю можете да гледате по-долу: