Какво събра Брад Пит и Леонардо ди Каприо?

Отново ще имаме късмета да гледаме секссимволите на Холивуд – Брад Пит и Леонардо ди Каприо рамо до рамо на големия екран.

И ако сте пропуснали да ги гледате в късометражния филм The Audition от 2015 г., то сега двамата се снимат в новата продукция на Куентин Тарантино “Имало едно време в Холивуд” и изглеждат зашеметяващо.

Ди Каприо вече сподели и първи кадър от лентата, който моменталко събра стотици хиляди лайкове. Двамата красавци играят нахакани момчета. Действието се развива в Лос Анжделис през 1969 година и за него се говори като проекта на Тарантино за Чарлз Менсън. Нито един от двамата обаче няма да се превъплати в ролята на Менсън.

“И двамата се борят да пробият в Холивуд, който вече не могат да разпознаят. Рик (Ди Каприо) обаче има много известен съсед – Шарън Тейт”, обясниха от “Сони пикчърс”. Шарън Тейт – бременната съпруга на режисьора Роман Полански, беше убита през 1969 година от последователи на Чарлз Менсън.

Филмът ще излезе на екран на 9 август 2019 г., 50 години след убийството на Тейт и четирима приятели. Тарантино работи върху сценария от пет години. Това ще е деветият му филм. В него взимат участие още Марго Роби, Ал Пачино, Бърт Рейнолдс, Люк Пери, Дакота Фанинг и много други.