Какво носи в чантата си Анджелина Джоли?

Джоли е на корицата на британския Vogue за месец март.

Свикнали сме да гледаме видеа със звездите, в които те разкриват един цял скрит свят, свързан с личните си вещи – чанти, пълни с хиляди бюти продукти, или предмети с някакво изключително специално значение. И макар и това обикновено да носи интересен нов поглед в света на хората, които всички следим от малките и големите екрани, често подобни дълги признания за червилото, което е предавано вече трето поколение в семейството на звездата, изглеждат не съвсем реалистични.

Анджелина Джоли е тук, за да разбие този типичен подход с едно кратко, дори не двуминутно видео, в което ни запознава със съдържанието на чантата си и скромно си признава, че знае, че е скучно.

А какво всъщност намираме в чантата на Анджелина? Телефон, очила, маска, портфейл, малко шоколад, масло за лице, химикалки, хапчета при спешни случаи и нищо друго.

Да, не е най-учудващият списък, но пък е истински и ни дава глътка въздух от всичко, насила създадено, извън рамките на традиционното.

Видеото е снимано за британското издание на Vogue, за което Джоли е на корицата. В интервюто си за модната библия тя запазва своя непринуден тон и си признава, че никак не е създадена за майка, която си стои вкъщи и готви за децата си по цял ден.

На въпроса дали се чувства щастлива в този момент от живота си Анджелина отговаря, че е тръгнала по този път. “Последните години бяха много трудни. Фокусирам се върху това да се възстановим като семейство. Малко по малко се връщаме, сякаш лед се топи и кръвта отново тече из тялото ми”, споделя тя.