Как реагира кралското семейство новината, че принц Хари пише мемоари

Първият коментар на кралското семейство не каза много, но каза достатъчно.

След хилядите драми до сега между принц Хари и останалите членове на кралското семейство, той е готов да разкаже за живота си в двореца в първата си книга. В него той ще разкрие своята страна на историята, без намесата на медиите и без цензура.

Разбира се, подобна новина е от значителна важност за всички от кралското семейство, след като те поколения наред се стараят да пазят личните въпроси в двореца далеч от погледите на хората.

Към момента от Бъкингам са споделили само едно изявление по въпроса с мемоарите на принца пред списание People, и то е в опит да бъде дистанцирано кралското семейство от темата: “Всички уточнения по отношение на книгата трябва да са въпроси, насочени към херцога и херцогинята на Съсекс”.

Според източници в кралския двор принц Хари все пак е предупредил семейството си, преди да сподели пред медиите, че готви мемоарите си, но въпреки това не е търсел позволението на никого. Множество експерти предвиждат, че съдържанието на книгата единствено ще накърни допълнително връзката между Хари и кралското семейство.

Още по темата: Принц Хари пише книга за живота в кралството