Къде почиват звездите?

Различни от всички нас, те могат да си позволят да харчат до полуда, за да си починат от натовареното ежедневие.

Ето как изглеждат и колко струват почивките на най-обожаваните, селектирани от най-голямото лайфстайл списание за звезди в България OK!

Риана
Лошото момиче на музикалната сцена не живее като повечето обикновени хора, а и не и се налага. С бюджет от няколко хиляди на седмица за фризьор, още толкова за гримьор и стилист – Рири не се доближава по нищо до нас. Освен с желанието си да се весели и да прекара лятото си на плажа. Красавицата намери малко време за почивка между интензивно разпределените концетрни дати за турнето й ANTI, за да се отдаде на летни емоции.

Рири прекара ваканцията си както винаги с най-близката си приятелка Мелиса, която можем да забележим с изпълнителката навсякъде. Точно тя е фотографът заснел скандалната красавица по време на пребиваването й в Търкс и Кайкос. Там забелязахме Рири да носи очилата от колаборацията и с Dior. Цената на футуристичния модел варира между $840 и $1,950, в зависимост от рамката. Snapchat ни даде възможност да надникнем в ежедневието на музикалната дива по време на нейната ваканция и искрено да й завидим. Риана знае кое е важно – забавлението. Яхнала огромен надуваем лебед, певицата пие шампанско в огромен басейн с приятелките си под жаркото слънце. На Търкс и Кайкос мис Фенти отсяда в луксозна къща, която по данните на таблоидите струва около 17 000 долара на вечер. Можем само да сметнем колко е струвало на скандалната красавица да се пече под жаркото слънце в двора на луксозния имот. 5 вечери по 17 000 долара е равно на 85 000 долара за настаняването и спокойно можем да добавим поне още 10 000 за алкохол и храна. Благородно завиждаме, както на Риана, така и на близата й приятелка Мелиса, която се радва на всички привилегии да пазиш тайните на една от най-популярните жени по света.

Дженифър Лопес
Друга музикална звезда се отдава на разточителни почивки. Дженифър Лопес винаги е била знаменитост, която не, че парадира със състоянието си, но и не обича да е твърде скромна. Тази дума не описва преживяванията на Джей Ло на брега на океана в Маями. Там латино дивата се разхожда в дизайнерски рокли и рядко прилича на повечето жени, които се пекат с приятели. Музикалната сила до скоро се хвалеше и с къща на брега на океана, отново локализирано в Маями. Огромното имение е близо 1115 кв. Метра има 7 спални, 8 бани, външна кухня, езеро, два басейна, винарна и тенис корт. Да, и ние мисли, че да имаш повече бани от спални е малко странно… но какво ли разбираме ние простосмъртните. Имението в което Джей Ло до скоро прекарваше голяма част от лятото обаче вече е собственост на Фил Колинс. Изпълнителят купи имението на колежката си за скромните 33 милиона долара, просто не ни се мисли колко ли още пари имат в банковите си сметки… Въпреки, че се раздели с имението си в Маями, Дженифър не спира да бъде забелязвана по плажовете в компанията на любимия си Каспър, децата и приятелите си.

Джъстин Бийбър
След като изпълнитеят официано отказа да се снима с феновете си след концертите от турнето му, защото се чувствал като в цирка и губил индивидуалността си, Бийбър потегли към поредната дестинация за да купонясва до зори. За него лятната ваканция започна с посещение на Монако. Там тийн идола се срещтна с добрия си приятел Люис Хамилтън, който взимаше участие на Grand Prix. По късно на същия ден папараците уловиха двамата звезди в нощен клуб. Двамата, разбира се, не се скъпяха и буквално разливаха шампанско по пода на клуба. С новия ден дойде и новата дестинация – Сен Тропе. Френското градче събра всички папараци дошли да запечатата паметните купони, в които Джъстин се включва. Самият изпълнител пък побърза да сподели снимки в социалните мрежи. На тях го виждаме да слиза от частен самолет, да се качва на хеликоптер, да пие на огромна яхта и да кара джетове и водни ски. За съжаление на всички зли езици обаче Джей Би не беше засечен с нито едно момиче, поне с нито едно известно, с което да го свържат в любовна авантюра. След като се раздеи с последната си изгора – Хейли Болдуин, изпулнителят на Sorry изглежда е свободен като птичка.

Разберете как да следвате примера на знаменитостите за лятната ви ваканция и да не им отстъпвате по нищо само в новия брой на сп. OK!